Ekim Ayı eTwinning Proje Çalışmalarımız

eTwinning projemiz kapsamındaki etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu ayki konuşan avatar oluşturup proje sitesine yükleme ve mektup yazma görevlerini başarıyla tamamladılar.

Okulumuz öğretmenleri Gönül Canbay ve Nergiz Gamze Atik rehberliğinde sürdürülen eTwinning projesi Ekim ayı çalışmaları kapsamında 48 öğrencimizin hepsi görevlerini başarıyla tamamladı.

Öğrencilerimiz Ekim ayının ilk görevi olarak web araçları ve android uygulamalar kullanarak konuşan avatarlarını oluşturdu ve twinspace'e yükledi. Sonrasında İtalyan akranlarının oluşturduğu avatarları izleyip dinlediler.

İkinci görev olarak İtalyan akranlarına İngilizce olarak kendilerini tanıtan bir mektup yazdılar. Mektuplar İtalya'ya ulaşmak için yola çıktı.

Projemiz kapsamında her ay gerçekleşmekte olan etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz hem İngilizce dil becerilerini hem de bilişim becerilerini geliştirmeye devam ediyor.

20-10-202320-10-202320-10-2023

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 18:22 - Görüntülenme: 322