Fevzi Çakmak Ortaokulu

ŞEYHALİ MAH. ATATÜRK CAD. FEVZİ ÇAKMAK ORTA OKULU SİTESİ NO 2 ZİLE / TOKAT
Vizyon
Atatürk; İlke ve İnkılâpları doğrultusunda Milli Manevi duygularına sahip çıkan, Milletini seven, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen bilgi ve teknoloji çağının becerilerini kazandırarak davranışa dönüştürmüş bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Vizyonumuz Okulumuzu okul paydaşlarımızın ( yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin ) güç birliği ile yıl içerisinde; · Ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, · Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, · Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Başarılar
Okulumuz İlçemizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelmektedir. Ürettiğimiz bir Avrupa Birliği Commenius Projesi ve 4 e-twinning projesiyle kurumumuz Avrupalı bir eğitim kurumu hüviyeti kazanmıştır.
Revir:1
Öğretim Şekli :Örgün ve uzaktan eğitim(Açık Ortaokul) Tekli öğretim yapılmaktadır
08.30-16.30
Sürekli