Nis

Projemizin Mart ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz okulda esenlikle ilgili birtakım çalışmalarda bulundular. Bu çalışmalar süresince okuldaki esenlik durumlarını belirleyen bir anket doldurdular, okulda esenliği sağlayabilecek üç etkinlik yazarak mentimeter aracıyla kelime bulutu oluşturdular ve Padlet uygulaması üzerindeki yapay zeka desteğiyle kendilerine göre okulda esenliği anlatan bir görsel oluşturdular.

Nisan ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz yaz tatili planlarını anlatan mektuplar yazdılar ve 25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen okulumuz proje sergisinde ziyaretçilere projemizin tanıtımını yapıp amaç, süreç ve ürünleri hakkında bilgi verdiler.

Akıl ve Zeka Oyunları ilçe seçmelerinde okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden

Fun Tasks 4 Skills eTwinning projemizin çalışmaları devam ediyor.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85.yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Okulumuz anma programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

eTwinning projemiz kapsamındaki etkinliklerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz bu ayki konuşan avatar oluşturup proje sitesine yükleme ve mektup yazma görevlerini başarıyla tamamladılar.

Ekm

Fun Tasks 4 Skills Projesi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gönül Canbay ve Fen Bilimleri Öğretmeni Nergiz Gamze Atik, İtalyan ortaklarımız Emiliana Rufo, Paola Belloca, Silvia Duchi ve Cumhuriyet Ortaokulu'ndan İngilizce Öğretmeni İlyas Canbay'ın da katılımıyla "Fun Tasks 4 Skills" isimli eTwinning projesini başlatmıştır. Proje kapsamında öğrencilerin hem yabancı dilde dört temel dil becerilerini geliştirmeleri hem de bilişim ve teknoloji becerilerini artırmaları hedeflenmektedir. Etkinliklerde Web 2 araçları ve Twinspace'den yararlanılacak.

Proje kapsamında okulumuzdan 46 öğrencinin 2 öğretmenimiz rehberliğinde proje çalışmalarına ve etkinliklere katılımı hedeflenmektedir.

Şbt

Okulumuzun tüm paydaşlarının AFET EĞİTİMİ alması en önemli görevimizdir. Lütfen AFAD'ın hazırladığı Afet Farkındalık Eğitimini izleyelim ve izlettirelim.

Bu video sizlere izletiliyor çünkü sizleri ve ailelerinizi seviyoruz. Bilinçlenmenizi ve bu sayede afetlerde zarar görmemenizi istiyoruz.

Afetlere hazırlıklı olmak ve olası zararları azaltmak Afet Farkındalığı ile mümkün. Çünkü, AfetBilgisi = HayatBilgisi

Dijital Hayatlar

Nis

"Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber."

Mehmet Akif Ersoy

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!" Mehmet Âkif ERSOY